2013-10-28 09:08:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Tele van munkával

Napi horoszkóp október 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai napon kerülje a kiadásokat! Különösen a nagyobb tranzakcióktól óvnám, amely valamiféle szerződéssel is járhat. Nagy az esélye ugyanis a csalódásnak, ami nem is feltétlenül a másik fél hibája. Valamit elnézhet, vagy meggondolja magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy zseniális ötletével sokakat megmenthet ma a munkahelyén akár a munkájuk elvesztésétől, vagy a fizetetlen túlórától is. Ne hagyja hát kimondatlanul a gondolatot, hanem legyen az első dolga az, hogy közli a főnökével.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy régi dolgot le kellene zárnia a mai napon, legyen az kapcsolat, vagy valamilyen ügyintézés. A csillagok most úgy állnak, hogy bárminek a befejezésében segíthetik önt. Az ügyintézők is kedvesek és gyorsak, és a partnerei is megértőbbek.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napon sok dolgot átértékelhet az életében: különösen az anyagiak szempontjából lehetnek jó ötletei. A kiadásait, a tartozásainak kifizetését is átütemezheti, vagy találhat valamilyen jobb befektetési formát, mint amilyenben most van a pénze.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Szokatlanul érzékenynek bizonyulhat ma. Szinte nincs olyan szó, kijelentés, amit ne tudna sértőnek felfogni, ha úgy akarja. Pedig jobb lenne, ha némelyiket inkább elengedné a füle mellett! Szüksége van még azokra az emberekre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Határidős munkái vannak, amiket már tényleg képtelenség lenne tovább halogatnia. A saját érdekében jól teszi, ha korábban megy be a munkahelyére, hogy nyugodtabb körülmények között intézhesse el a dolgokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Csupa meglepetés lehet a mai nap az ön számára. Méghozzá nagyon is kellemes meglepetés! Akármerre is viszi az útja, biztos lehet benne, hogy egy régi ismerőssel találkozhat. Talán még egy régi románcot is átélhet újra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Unalmasnak ígérkezik ez a napja, ám, ha csak egy kicsit is képes letérni a megszokott útról, vagy eltérni a rutinszerű megoldásoktól, akkor egészen izgalmas dolgokban lehet része. Valamilyen új felfedezést is tehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Mintha felgyorsulnának a mai napon ön körül az események. Talán régóta érezte már ennek az előszelét, de ami most a nyakába zúdul, az mégis valahogy sokkolóan éri önt. Vegye fel lelki vértjeit, és ne lepődjön meg ma semmin!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Tele van munkával, ami azért is jó, mert így legalább elterelődik a figyelme a lelki nyavalyáiról. Minél többet kell mozognia, mennie, utaznia, annál nagyobb eséllyel találkozhat olyan emberrel, aki ír lehet a sebeire.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Olyan ember, emberek veszik önt körül, akik valahogy energiavámpírként működnek. Ha például túl sok idős ember veszi önt körül, akkor ma különösen nehezen viseli el a panaszkodásukat. A feltöltődés módja lehet a sport, a masszázs, a meditáció.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy régóta elintézetlen ügye kerülhet ma a terítékre. Jól teszi, ha a mai napját az ennek való utánajárással kezdi. Ha munkaügy, azonnal fogjon hozzá, ha nem akkor előbb tegyen egy kis kitérőt, mielőtt bemegy a munkahelyére!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: